Доставка вікон HENSFORT у Львів

Польський виробник вікон, дверей та фасадів компанія HENSFORT виготовила та доставила до Львова вікна та двері для житлового будинку, де проживатимуть родини загиблих під час війни.

HENSFORT допомагає Україні.

Зараз Львів є українським центром допомоги біженцям і постраждалим від війни. Тисячі людей позбавлені власних будинків і квартир, тому так важливо відроджувати та будувати нові будівлі, які можуть слугувати прихистком та домом. У цьому випадку буде ревіталізовано 7-поверховий квартал у Львові, куди доставлено та встановлено продукцію HENSFORT. Поспілкувавшись із місцевою владою та побачивши попит, HENSFORT зобов’язався продовжувати допомагати та бути готовим виробляти та постачати свою продукцію для найневідкладніших муніципальних інвестицій.

У 2021 році компанія HENSFORT брала участь у виставці Bude Expo у Львові. Цей ярмарок запам’ятався нам як унікальна можливість зустрітися з потенційними українськими партнерами. Тоді ніхто не передбачав, що ситуація так різко зміниться і що ми зустрінемося у Львові в умовах війни. Проте я можу вас запевнити, що як у воєнний, так і в мирний час Україна може розраховувати на HENSFORT, – каже менеджер з маркетингу компанії HENSFORT Павел Ржаса.

Що нового

Побачити все
Блог
Новини
Ви будуєте будинок?

Купуйте вікна Hensfort і отримайте знижку на rzeczgustu.eu

rzeczgustu.eu